středa 12. dubna 2017

Příběh skromného chlapíka

Včera jsem potkala jednoho sympatického chlápka. A jen tak mezi řečí vyplynulo, že ještě loni vážil 130kg. Podrobnosti tohoto příběhu musím vědět, říkám si, protože aby někdo zhubl za rok 55kg, tak to je teda pán. A tak tady ten příběh máte.

Martinovi ještě není 45 let, měří něco pod 180cm, ale loni na konci února jeho váha ukazovala neuvěřitelných 130kg. Ptáte se, kde k takové nadváze přišel? Televize, počítač a na oběd klidně půl kila sekané

Pak přišel zlom. Sám neví proč, ale naštval se na sebe, vyházel všechno z lednice a nakoupil si zdravé potraviny. Do fitka si netroufal, na bazén už vůbec, vlastně jakýkoli kontakt s lidmi ho už stresoval. A tak si vymyslel vlastní plán – po desáté večer (když zrovna nebyl na noční) vycházel do města. A chodil ulicemi třeba do 2 do rána. Když se ručička váhy pohnula dolů, odvážil se začít chodit na kopec. Zpočátku opět jen v noci, tedy s čelovkou. Za první 4 měsíce sundal 40kg !!!

Dál už se odvážil za bílého dne, už nebyl na sebe tak přísný, už začal jít s váhou dolů volněji.

Dnes má 75kg. Jeho rodiče lamentují, že vypadá hrozně. Však znáte rodiče Mě se nezdá. Viděla jsem jeho fotku z vypaseného období a přimlouvám se naopak za tu nižší váhu K dnešnímu dni má za letošek víc jak 120 výstupů na Javorový a cítí se parádně. Ptala jsem se ho, jak to má s povislou kůží. Jo, tak ta že mu zůstala, i když ne v takové míře, jak vidíte kolikrát na fotkách na internetu. Ale raději schová povislou kůži pod košilí než by nosil zpátky ten batoh na břiše

Inspiroval Vás Martinův příběh? Necítíte se na to, opřít se do své nadváhy sami? Od toho nás přece máte – my Vám s tím rádi pomůžeme. 
Vaše BoMa Way.


Žádné komentáře:

Okomentovat